Eethuis Lemmer overgenomen en weer aangesloten bij Thuisbezorgd

Silvan Hussein (links) en Yussuf Antar hebben Eethuis Lemmer overgenomen.

LEMMER – Silvan Hussein en Yussuf Antar zijn de nieuwe eigenaren van Eethuis Lemmer. De voormalige medewerkers van het bedrijf aan de Nieuwburen 14 hebben er tevens voor gezorgd dat het Eethuis weer is aangesloten bij Thuisbezorgd. Daar kunnen de gerechten dus worden besteld en worden ze vervolgens bezorgd.

Rechtstreeks bestellen

Maar klanten kunnen ook telefonisch (0514 – 594 537) en via de eigen site een bestelling plaatsen en laten bezorgen. Daarnaast kunnen mensen natuurlijk ook zelf hun favorieten afhalen. Het spreekt verder vanzelf dat er in het restaurant zelf ook gegeten kan worden.

Kwaliteitsverbetering

De beide heren geven aan dat ze inzetten op kwaliteitsverbetering. Zo worden veel gerechten zelf helemaal bereid waaronder de spareribs en de Turkse pizza’s. Verder draait het vlees van de döner kebab weer vrolijk rond op een spies. Zoals het hoort aldus de heren. “Mensen moeten zelf maar komen proeven wat we hebben veranderd,” zeggen ze daarover.

Op de aangepaste kaart zijn tevens zaken toegevoegd door de nieuwe eigenaren. De klant kan er terecht voor pizza’s en Turkse pizza’s  panini en pita, grilgerechten, lasagne, visgerechten, maar ook voor  verschillende soorten plates, kindermenu’s en salades.

Meer informatie

Website: https://www.eethuislemmer.nl/

Menukaart: https://www.eethuislemmer.nl/#menu

Thuisbezorgd: https://www.thuisbezorgd.nl/menu/eethuis-lemmer-2