21 Oktober: So Long Cohen – Ernest Beuving

LEMMER  – Bijna 7 jaar geleden. Op 9 November 2016 overleed de Canadese folkzanger Leonard Cohen, die met zijn donkere stem en zijn prachtige teksten, generaties in de ban wist te houden. Samen met zijn Zutphense muziekvrienden besloot cabaretier Ernest Beuving een eerbetoon aan Cohen in elkaar te draaien. Beuving herkent veel van zichzelf in de Canadese Bard. Hij zingt songs van Leonard Cohen en kruipt tijdens de hommage ook nog in de huid van allerlei beroemdheden.

Van Bob Dylan tot brombeer Maarten van Rossum

Bob Dylan, Janis Joplin, Armand. Maar ook Nico Dijkshoorn en brombeer Maarten van Rossum komen langs.

Ontdekkingsreis

‘So Long Cohen’ is een ontdekkingsreis naar wie Leonard Cohen nou was. Dit zoeken doet Beuving deels op cabareteske wijze en via zijn imitaties en tal van karikaturale tafelheren. Om Cohen te vertolken hoeft Beuving niets te doen. Geen vermomming, geen verkleedpartij. Nee, Ernest Beuving is eigenlijk Leonard Cohen. Kortom: een avond heerlijke Leonard Cohen muziek en beleving met Humor, ontroering en poëzie. Met uiteraard de Cohen klassiekers: Hallelujah en Suzanne.

Kaarten

Zaterdag 21 Oktober in Theater De Hege Fonnen (Lemmer). Aanvang 20.00 uur. Entree € 21,00 incl. pauzedrankje. Kaarten verkrijgbaar bij Primera Lemmer.