Spanvis op de radio

Roelie en Hendrik eerder bij een boekpresentatie, maar op de plek waar het hen lukte de straatnaam verwijderd te krijgen.

LEMMER – In 2005 lanceerde Roelie Spanjaard-Visser samen met haar man de site www.spanvis.com met daarop de historie van Lemmer aan de hand van foto’s en verhalen. In de afgelopen jaren is het materiaal op de site fors gegroeid, ook met filmpjes en praktisch dagelijks vinden er nog aanvullingen plaats. Spanvis, anno 2023 is ook te volgen via Facebook, Instagram en Twitter, is erg populair bij zowel Lemsters als oud-Lemsters, waaronder met name geëmigreerden.

Radio

Zaterdagochtend 23 september 2023 van 9.00 tot 10.00 uur vertellen oprichtster van de site Roelie Spanjaard-Visser en medebeheerder Hendrik Bootsma over het dagelijkse reilen en zeilen van hun site en de genoemde accounts. Het interview is gelardeerd met zeemansliederen van onder andere het Lemster Shantykoor.

Radio Emmeloord

Radio Emmeloord is te ontvangen op DAB-plus, 747 AM en wereldwijd via http://86.93.49.78:8080/live (www.radioemmeloord.nl).