Geslaagd bij Tik en Typ

LEMMER – Afgelopen dinsdag was het weer een drukke en spannende dag bij Typ en Tik. De cursisten mochten examen doen! De kinderen, die 12 weken lang op de dinsdag de lessen hebben gevolgd, waren er klaar voor! De cursisten hebben erg hun best gedaan. Er werden heel wat persoonlijke records behaald en wel 6 cursisten wisten hun diploma te behalen met meer dan 200 aanslagen per minuut. Een hele prestatie. Het vele oefenen werd uiteindelijk beloond met een mooi diploma.

Aandacht

Door de relatief kleine groepjes is er bij Typ en Tik voldoende aandacht voor iedere cursist. Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar de juiste vingerzetting en houding. Zo kan er direct bijgestuurd worden, mocht dat nodig zijn. Omdat Sonja van Typ en Tik de cursisten ook online thuis kan volgen kan er ook doordeweeks via de mail contact gehouden worden voor extra begeleiding en motivatie.

Ook voor volwassenen en kinderen met dyslexie heeft Sonja programma’s om de typevaardigheid aan te leren. De volgende groepen met cursisten beginnen volgende week dinsdag, zij ronden de cursus nog voor de zomervakantie af.

De geslaagden

Op de foto’s de geslaagde kandidaten:

Owen, Ruben, Sven, Jaron, Tije, Sara, Ellen, Yfke, Sophie, Rikst, Meike, Zoey, Lana, Fleur, Sam, Jens, Finn, Riemer en Bram.