Potgrondactie Korfbalvereniging Lemmer

LEMMER – Het is een traditie geworden dat de Korfbalvereniging elk jaar haar jaarlijkse potgrondactie organiseert in Lemmer. Een actie waarin u topkwaliteit potgrond, tuinaarde en kalk kunt kopen bij de vereniging tegen scherpe prijzen. Er wordt gratis thuisbezorgd, dus geen sjouwerij, geen vieze jas of vieze auto.

Bestellen

De bestelling kunt u plaatsen via onze speciale website. U kunt hiervoor inloggen op https://potgrond.kvlemmer.nl. U kunt ook bijgaande QR-code scannen, dan komt u op onze speciale website. Bestellen kan tot 5 maart aanstaande.

De prijzen zijn als volgt:

Potgrond per zak van 40 liter € 5,00
per 4 zakken (4x40L) € 19,00
per 10 zakken (10x40L) € 45,00
Tuinaarde per zak van 40 liter € 4,00
per 5 zakken (5x40L) € 19,00 Kalk per emmer van 10kg € 7,00

Telefonisch bestellen

Lukt het bestellen via de site niet, dan mag u telefonisch contact opnemen. Dit kan op woensdagen of zaterdagen van 15.00 tot 17.00 uur. U kunt dan bellen met:
Margreet Wienia 06-23756467
Irma Lok 06-12629517

Bezorgen

De door u bestelde potgrond, tuinaarde en/of kalk zullen wij op 1 april bij u thuis bezorgen. Bent u niet thuis, wordt het bij de deur neergezet.

Hartelijk bedankt

Namens de Korfbalvereniging Lemmer hartelijk dank voor uw bestelling. Wij kunnen uw steun zeer goed gebruiken.

Groene Jan Potgrond

De potgrond die KV Lemmer verkoopt is een eerste klasse potgrond. Door de juiste samenstelling van de verschillende soorten veen en bemesting komen uw planten beter tot groei en bloei. Vooral de juiste hoeveelheid wit-veen zorgt voor een goed water absorberend vermogen, waardoor uw planten in pot (binnen en buiten) minder snel zullen uitdrogen. De potgrond is universeel en geschikt voor zowel kamer- als tuinplanten.

Florentus Tuinaarde

Wenst u de borders aan te vullen, dan adviseren wij u om tuinaarde te gebruiken. De tuinaarde behoudt meer volume. Door de tuinaarde is mest gemixt, welk zorgt voor een juiste start van al uw planten en struiken.

Eierschalenkalk

Kalk gewonnen uit eierdoppen is een 100% organische kalk. Door de grovere structuur is het tevens een langwerkende kalk, die geleidelijk door het jaar heen haar werk doet, waardoor het zeer geschikt voor tuinen is. Met 10 kg eierkalk kunt u ongeveer 100 m² tuin bemesten. De winning van kalk uit eierdoppen betekent een volledig duurzame kringloopbemesting

Keurmerk Goede Grond

Groei is weinig waard als de continuïteit en kwaliteit niet kan worden gewaarborgd. Een groot gedeelte van onze Veenbaas producten draagt daarom het Keurmerk Goede Grond. Keurmerk Goede Grond is een onafhankelijk keurmerk voor potgrond en is ontwikkeld om de kwaliteit en gebruiksveiligheid van het product te waarborgen. Maar dat is niet alles, ook maatschappelijk verantwoord ondernemen, oog voor milieuaspecten en verantwoording van productbeheersing zijn onderdeel van het keurmerk. Meer informatie, specifieke uitgangspunten en eisen vindt u op www.keurmerkgoedegrond.nl