Altijd al willen bridgen?

LEMMER – Een nieuw jaar. Tijd voor een nieuwe uitdaging? Dat kan bridgen worden. Bridge wordt door duizenden mensen in de wereld als een mooie, en vooral gezellige, denksport beleefd. Je speelt het met een partner tegen een ander paar. Dit kan op een club, thuis met vrienden en tegenwoordig ook op de computer. Elk spel wordt gespeeld met 52 kaarten, dus alle kaarten uit een spel worden
gebruikt.

Denksport

Bridge is meer dan een spel, het is een fantastische denksport en verveelt nooit. Bridge kan altijd en overal gespeeld worden. Het houdt de hersenfunctie actief, wat belangrijk is voor iedereen maar vooral voor ouderen.

Beginnerscursus Bridgeclub Sans Fumée

Bridgeclub Sans Fumée uit Lemmer wil U daar graag bij helpen door het aanbieden van een beginnerscursus. Deze cursus bestaat eerst uit 10 lessen, kost € 45 en is inclusief 2 boeken: lesboek 1 en werkboek 1. Een echtpaar kan met 1 set boeken toe en is dus goedkoper uit. Een vervolgcursus is mogelijk. Ook mensen die al eerder hebben gebridged kunnen wij weer op weg helpen door middel van een opfriscursus.

Tijd en meer informatie

Sans Fumée speelt op dinsdagavond in Sport Hotel Iselmar aan de Plattedijk, aanvang 19.15 uur. Kom gerust eens langs om de sfeer te proeven.
U bent van harte welkom!
Meer informatie vindt u op http://sansfumee.nl/cursus/.
Wij horen graag van U.