Geslaagd bij Typ en Tik

LEMMER –  Vorige week mochten de cursisten van Typ en Tik examen doen! Zowel de kinderen, die op de dinsdagmiddag de cursus volgen, als de volwassenen die ‘s avonds langs komen, hebben 12 weken les gehad. En hebben de cursus afgesloten met het examen.

Persoonlijke records

De cursisten hebben erg hun best gedaan. Er werden heel wat persoonlijke records wat snelheid betreft getypt. Soms was het hard werken en veel oefenen, maar al het oefenen werd uiteindelijk beloond met een mooi diploma! Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar de juiste vingerzetting en houding. Zo kan er direct bijgestuurd worden mocht dat nodig zijn. Omdat Sonja van Typ en Tik de cursisten ook online thuis kan volgen, kan er ook doordeweeks via de mail contact gehouden worden voor een extra stukje begeleiding en motivatie.

Ook voor mensen met dyslexie

Ook voor volwassenen en kinderen met dyslexie heeft Sonja programma’s om de typevaardigheid aan te leren.
De volgende groepen met cursisten zijn inmiddels weer gestart. Later dit schooljaar kan er nog begonnen worden met de cursus.

De namen van de cursisten op onderstaande foto’s in willekeurige volgorde zijn: Rutger, Kasper, Lynn, Yarno, Amarins, Hidde, Daley, Demy, Milan, Remco, Steven, Monique, Jarno, Rudmer, Lars, Jurre, Tjesse, Rixt, Maritt, Hanna, Ard en Jidde.
Niet op de foto: Charlotte, Roel, Hester, Corine