Bandenservice Lemmer verkocht, nieuwe eigenaren voegen dieselservicebedrijf toe

LEMMER – Peter En Jerien Bovee hebben Bandenservice Lemmer na 16 jaar overgedaan aan het echtpaar Egbert Timmer en Simone Dohmen. Peter en Jerien zijn dankbaar voor alle jaren klandizie, hebben een hele mooie tijd gehad en hadden een goede band met hun klanten. “We wensen onze opvolgers vanzelfsprekend net zoveel succes met hun onderneming,” zeggen Peter en Jerien daarover.

Dieselservicebedrijf

Het bedrijf is dus overgenomen door de Drent Egbert Timmer en de Luxemburgse Simone Dohmen. Zij hebben in Italië op het eiland Sardinië ook een garage en Egbert is al zijn hele leven monteur. Hij is allround monteur, maar dieselmotoren kennen helemaal geen geheimen voor hem. Daarom is het garagebedrijf vanaf heden ook een dieselservicebedrijf. Met een complete ophaalservice. Maar ook een bedrijf waarbij de klant startmotoren, dynamo’s, brandstofpompen van voertuigen op diesel ook kan laten reviseren. “Ik heb altijd op locatie vrij zware dieselmachines gerepareerd. Daarnaast ben ik ook APK-meester voor heftrucks.”

Hoewel de nieuwe garage dus expert is op het gebied van alles wat met dieselmotoren te maken heeft, kunnen mensen met auto’s op benzine ook gewoon terecht. “Vanzelfsprekend blijven mensen hier gewoon welkom voor een APK en de onderhoudsbeurten van hun auto’s.”

Werkplaats drastisch veranderd

De werkplaats van het bedrijf is met de overname drastisch veranderd. Zo zijn er heel veel apparaten van de garage uit Italië naar het pand aan de Kadijk 17 verhuisd. Daaronder ondermeer testbanken en
diagnosemateriaal voor dieselvoertuigen en benzinemotoren. “Verder komt er nog een afgesloten ruimte om brandstofpompen te reviseren.”

Meedenken met de klant

Een hoog servicegehalte en meedenken met de klant staat voorop in het bedrijf. “We willen goede oplossingen bieden voor een probleem dat men heeft. Of dat nu met een dieselvoertuig is of met een benzineauto. We hopen verder dat iedereen zich vrij voelt om hier binnen te lopen,” zeggen Egbert en Simone over de manier waarop zij graag hun bedrijf runnen.

 Contact

Dieselservice Lemmer is gevestigd aan de Kadijk 17 in Lemmer en bereikbaar op telefoonnummers 0514 – 564604 en 06-23022166.