Nadine coacht met de kracht van dieren

OOSTERZEE – Nadine van der Zwart is 36 jaar en woont in Oosterzee. Ze coacht mensen met de kracht van paarden en honden. Nadine vertelt:”HondenCoaching is bedoeld voor baasjes die problemen met hun hond ervaren in het dagelijkse leven. Denk aan: uitvallen/ blaffen naar andere dieren en mensen, het trekken aan de riem, de hond ervaart veel stress, de hond vindt geen rust en nog vele andere problemen. Als coach help ik om te achterhalen wat de reden is van het (probleem)gedrag van de hond. Honden staan dicht bij de natuur en reageren op energiefrequenties. Ze voelen feilloos aan wat er bij jou als baasje speelt.” Tijdens een coaching helpt Nadine de baasjes om zich bewust te worden van hun eigen handelen en leren ze beter het gedrag van je hond te begrijpen. Door jarenlange ervaring met honden en mensen ziet ze al snel waar de knelpunten zitten. “Tijdens een coaching gaat we praktisch aan de slag om te zorgen dat de communicatie tussen hond en baas optimaal wordt.”

Paardencoaching

Coaching met paarden is bedoeld om mensen om met zichzelf in verbinding te laten komen. Het wordt ingezet om mensen bewust te maken van hun eigen handelen. “Je werkt aan je eigen talenten, valkuilen, leerdoelen en persoonlijke ontwikkeling. Je leert je echte gevoelens herkennen en komt zo weer in verbinding met jezelf.”

Paardencoaching kan helpen bij: burn-out, stress, levenskeuzes maken, leren grenzen aangeven, in contact komen met jezelf en je gevoelens en alle andere vragen waar je hulp bij nodig hebt. Nadine heeft een kudde van vier paarden, waarvan ze er twee inzet voor de coaching. Een coaching met  het eigen paard is ook mogelijk, zo kunnen cursisten werken met de feedback die hun eigen paard geeft.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.paardencoaching2hearts.nl