Geslaagd bij Typ en Tik

LEMMER – Afgelopen weken mochten de cursisten van Typ en Tik examen doen! Zij hebben 12 weken les gehad en kwamen de 13e keer het examen maken. Tijdens de lessen wordt er goed gekeken naar de juiste vingerzetting en houding. Zo kan er direct bijgestuurd worden, mocht dat nodig zijn. Omdat Sonja van Typ en Tik de cursisten ook online thuis kan volgen, kan er ook doordeweeks via de mail contact gehouden worden voor een extra stukje motivatie.

In top 20 snelste typers

De cursisten hebben erg hun best gedaan! De resultaten waren uitzonderlijk, van deze ronde staan maar liefst 2 cursisten in de landelijke top 20 snelste typers van Gigakids!

Ook voor volwassenen en kinderen met dyslexie

Ook voor volwassenen en kinderen met dyslexie heeft Sonja programma’s om de typevaardigheid aan te leren. De volgende groep cursisten staat gepland voor start dinsdag 6 september, hier zijn nog enkele plekken beschikbaar. Volwassenen starten ook in september op een avond in overleg.

Geslaagden

De namen van de cursisten op onderstaande foto’s in willekeurige volgorde zijn: Elske, Femke, Jippe, Jurre, Kris, Liv, Wessel, Fleure, Harm, Jisse, Julius, Lieke, Silke, Yzze, Isa, Jelte, Kim, Lieke, Renske, Milan, Lieke, Déta, Froukje, Herma. Niet op de foto Ilona.