6 april: Theatergroep De Hege Fonnen speelt BINGO EN ANDERE ONGEMAKKEN

Wat zo'n spelletje allemaal teweeg kan brengen, staat onder meer centraal in de voorstelling. Foto Jacob van der Veen

LEMMER – Op zaterdag 6 april om 20.00 uur speelt Theatergroep De Hege Fonnen BINGO EN ANDERE ONGEMAKKEN in De Hege Fonnen in Lemmer. De voorstelling is een tweeluik. De theatergroep speelt het toneelstuk ‘Alles volgens het boekje’ van Marianne Kemmer en de eenakter ‘Groeten uit Vogelenzang’ van  Jacques Vriens.

Van een onschuldig gezelschapsspel tot wraak

Kan een onschuldig en gezellig gezelschapsspel aanzetten tot onlustgevoelens, opstand, ja zelfs tot wraak? Theatergroep De Hege Fonnen laat in deze voorstelling zien dat het wel degelijk mogelijk is. ‘Alles volgens het boekje’  is een vrolijke voorstelling met veel humor en een verrassende ontknoping.

  • Spel:     Atje-Rie Sieperda, Willy Kuipers, Hilly Hak, Anneke Rook, Martha Bijl, Tineke Warringa, Klazina van der Veen.
  • Regie:  Wybren Landman

Irritaties voor de eetzaal open gaat

In ‘Groeten uit Vogelenzang’ maken we kennis met vier bewoners van het bejaardenoord ‘Dennenlust’ die moeten wachten totdat de eetzaal opengaat. De irritaties nemen toe en langzaam maar zeker wordt duidelijk dat ook in een bejaardenhuis de emoties hoog op kunnen lopen. Een eenakter met een lach en een traan.

  • Spel:     Wybren Landman, Willy Kuipers, Tineke Warringa, Jacob van der Veen
  • Regie:   Jacob van der Veen

Kaarten

Toegangskaarten € 17,50 (incl. pauzedrankje)
Kaartverkoop: Jumbo Lemmer, Stationsweg 4 (vanaf 13 februari) en voorafgaande aan de voorstelling verkrijgbaar aan de zaal.

Verdere Info:

Verdere informatie is te vinden op de website https://www.theatergroepdehegefonnen.nl/

En op Facebook https://www.facebook.com/theatergroepDHF/

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!