30 maart: grootschalige Watersportdag in Lemmer

Het watersportseizoen wordt op 30 maart geopend met allerlei festiviteiten.

LEMMER – Op zaterdag 30 maart 2024, zal Lemmer bruisen van activiteit wanneer De Zevenwolden samen met de BIZ (voorheen Ondernemersvereniging Lemmer) de langverwachte Watersportdag organiseert. Wat aanvankelijk begon als een initiatief van De Zevenwolden, is uitgegroeid tot een samenwerking met de BIZ om van deze dag een onvergetelijke ‘Opening Watersportseizoen Lemmer 2024’ te maken. In het gezamenlijke programma is veel plezier en vermaak voor jong en oud opgenomen.

Programma

  • 13:00 uur – Opening Watersportseizoen – De officiële opening zal plaatsvinden met de wethouder die het lint zal doorknippen bij de Blokjesbrug, terwijl hij op de kotter staat. Een kort openingswoord zal de festiviteiten in gang zetten.
  • 13:00 – 16:30 uur – Springkussen bij WSV De Zevenwolden. Voor de kleintjes is er een springkussen beschikbaar bij Zevenwolden.
  • 13:00 – 16:30 uur – Terrein WSV De Zevenwolden – Jongeren kunnen kennismaken met jeugdzeilen in een Optimist, de kunst van het roeien ontdekken en deelnemen aan een speurtocht.  Shanty’s en Wiven zullen zorgen voor sfeervolle muziek.
  • 13:00 – 17:00 uur – Vaartochten met de Kotter en de LE50 – Beleef het water van Lemmer op een unieke manier met vaartochten aan boord van de Kotter en de LE50. Tussen het centrum en het clubgebouw van de Zevenwolden zullen deze schepen op en neer varen, waardoor bezoekers de kans krijgen om te genieten van een reis over het water.
  • 14:00 – 16:30 uur – Muzikale optredens – Shanty’s en Wiven zullen optreden op de kotter, LE50 en in het clubgebouw van de Zevenwolden. De Lemster Skuorre Blazers zullen het centrum vullen met hun melodieuze klanken.
  • 14:00 – 16:30 uur – Activiteiten in het centrum – De Zeekadetten en de Reddingsbrigade zullen aanwezig zijn met informatie kraampjes, waar bezoekers meer te weten kunnen komen over hun werk en activiteiten.
  • 15:00 – 16:00 uur – Roeisloepen in het Dok – Een spectaculaire vertoning van roeisloepen in het dok.
  • 16:30 uur – Laatste afvaart – De dag zal worden afgerond met een laatste afvaart van het clubgebouw naar het centrum.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Watersportdag kunt u contact opnemen met Lieuwe Bergstra op communicatie@zevenwolden.nl of bezoek de website www.zevenwolden.nl

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!