20 Jaar – Kapsalon Elly Hielkema

LEMMER – De kapsalon van Elly Hielkema bestaat vandaag, zondag 7 januari, 20 jaar.
Vanwege dit feit is het gedurende de maand januari feest in de kapsalon, koffie met wat lekkers en leuke aanbiedingen.

Na een lange herstelperiode heeft Elly de draad gelukkig weer kunnen oppakken. Daar is ze ontzettend blij mee. “Heerlijk om weer aan het werk te zijn”, vervolgt Elly.
Want hoewel ze zeer creatief is en sinds kort ook haar eigen sieradenlijn heeft, blijft het kappersvak haar grootste passie.
Ook de antieke kappersspullen, ten toon gesteld in de salon, zijn hiervan getuige, (de meeste zijn cadeautjes van klanten).
In de salon ligt ook een eigen ‘modellenboek’. Een boek met klanten die op hun eigen wijze hun vintage-kapsel tonen. Een pracht boek. Eigenlijk zouden er meer kapsels in beeld komen, maar door de plotselinge ziekte ging dat niet door. Maar wellicht volgt er nog een tweede, ietwat groter exemplaar.

Voor de nieuwe haar- en kniptechnieken neemt ze regelmatig deel aan cursussen en ook de nieuwe haarlook volgt ze op de voet. Zo is de trend voor de dames deze zomer een stoere vrouwelijke look, lang haar met groffe krullen of lekker kort. De haartrend moet wel bij je passen want: Een kapsel past zich wel aan een gezicht, maar een gezicht niet aan een kapsel.

Wie ‘gekapt’ wil worden door Elly is van harte welkom in de kapsalon aan de Castor 38.
Facebookpagina

Upload Image...
error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!