2 juni: Oud Lemmer – Oud CVVO: daar wil je 100 keer bij zijn

LEMMER – Op vrijdag 2 juni aanstaande is het zover. Dan staan de returns op het programma van Oud Lemmer 1 – Oud CVVO 1. De helden van weleer halen hun kicksen weer uit het vet om het 100-jarig bestaan van V.V. Lemmer op te luisteren met een waar voetbalspektakel, dit keer op Sportpark Lemstervaart. Om 19:30 uur trappen de mannen af in twee categorieën: 40+ en 50+.

Training

De gedachten gaan terug naar een jaar geleden toen de heren op sportpark De Rien elkaar tegemoet traden. Vooraf waren er toen nog de nodige twijfels of de heren nog enig niveau op de mat zouden kunnen leggen. Maar de oude strijders lieten zien nog steeds op een technisch hoog niveau te kunnen acteren. Het mocht allemaal wat strammer ogen, de balbeheersing van de mannen was om door een ringetje te halen. Het talrijke publiek genoot dan ook met volle teugen. De mannen zijn een jaar lang in training gebleven voor de return op 2 juni aanstaande. En zoals de dorpsomroeper het 100 jaar geleden al verspreidde: KOMT DAT ZIEN!

Programma

Het programma start overigens al om 18:30 uur met de dames van Lemmer tegen de dames van CVVO. En ook treden de mannen van Lemmer 2 en CVVO 3 tegen elkaar aan. Voor het volledige programma van het weekend verwijzen wij u naar het affiche.

VANGRAIL: tickets bestellen

Vergeet niet je tickets voor VANGRAIL te bestellen. Dit kan via de QR op de poster of via de volgende link: Vangrail XXL – Ik Ben Aanwezig

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!