18 april: Fashiondiner Shoeby en de Specerij

LEMMER – Op 18 april vanaf 18.00 uur organiseert Shoeby Lemmer in samenwerking met restaurant de Specerij het fashiondiner. De show en het diner beginnen om 19.00 uur. Voor 35 euro per kaartje krijgen gasten amuses en een 3 gangen menu. De drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs. Er zijn nog een paar kaarten, maar op = op!!

Nieuwe voorjaarscollectie Shoeby tussen de gangen door

Tussen de gangen door wordt de nieuwste voorjaarscollectie van Shoeby getoond in verschillende rondes in de vorm van een modeshow. Deze show wervelt door het restaurant en de deelnemers van het fashiondiner.

Kaartjes kopen voor het fashiondiner

Kaartjes kun je kopen bij Shoeby Lemmer. Daar word je ter plekke ingedeeld aan een tafel zodat jij je plekje hebt gereserveerd. Je hebt je eigen tafel met jouw eigen groepje of zit gezellig met z’n tweeën aan tafel. Op is op en er is plek voor 100 mensen. Dus wees er snel bij om de laatste plekken te scoren.

Prijzen winnen

Naast heerlijk eten en het bekijken van de laatste mode zijn er dus ook mooie prijzen te winnen als een reischeque, een diner en prijzen op het gebied van mode en lifestyle  De Shoebywinkel is bovendien tot middernacht geopend. Ook daar worden mooie kortingen gegeven en is er ook nog de kans om 5000 euro aan kleding te winnen. Dit kan door aan het rad van fortuin te draaien. Mensen krijgen dan een unieke code, kunnen die invoeren en maken op die manier kans op die 5000 euro aan kleding.

Shoebygevoel

De tafels worden zoals Shoeby events dat doet op bijzondere wijze aangekleed voor het unieke Shoeby gevoel. Maar liefst 6 dames en 2 heren showen de kleding.