15 juni: 9e Woudagemaalloop

De Woudagemaalloop van 2018

LEMMER – Op 15 juni wordt voor de 9de keer de Woudagemaalloop gehouden. Om 19.30 uur is de start van de 5 en 10 kilometer van de IJB prestatieloop. De Jumbo Kidsrun, een feest voor alle sportieve basisschoolkinderen, start 16.30 uur. De inschrijving is nu geopend!

Langs IJsselmeer en Woudagemaal

De loop staat bekend om de unieke route langs het IJsselmeer en het Woudagemaal. En om sport in combinatie met gezelligheid. De route is gedeeltelijk verhard en onverhard. Natuurlijk staat onderweg een drinkpost met water. De start van de 5 en 10 kilometer, ook wel bekend als de IJB Prestatieloop, is om 19.30 uur.

Jumbo Kidsrun

De Jumbo Kidsrun is een waar feestje! Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 van de basisschool kunnen zich opgeven. De start is 16.30 uur. De warming-up begint 16.15 uur speciaal met dans en muziek. Dit jaar rennen de kinderen over de ijsbaan. Zo kunnen alle supporters de jongens en meiden flink aanmoedigen.

Meer informatie en inschrijven

Een sportieve en gezellige uitdaging op een (meestal) prachtige junidag: voldoende reden om jezelf in te schrijven voor de Woudagemaalloop. Kijk op www.woudagemaalloop.nl voor alle informatie.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!