12 en 13 nov: bijzondere diensten Baptisten gemeente

LEMMER – Baptisten gemeente Lemmer (Wega 1) organiseert in het weekend van 12 & 13 november twee bijzondere diensten, die ze mensen niet willen onthouden:

Praise avond

Zaterdagavond 12 november 20.00 uur: Praise avond! Geniet jij van goede muziek en vind je het geweldig om God hiermee groot te maken en Hem hierin te ontmoeten? Zo ja, dan willen we jou van harte uitnodigen voor deze Praise avond. Tijdens een Praise avond willen we de tijd nemen om lekker te zingen voor onze God, maar ook om stil te worden en de muziek en de teksten echt binnen te laten komen.

Jeugddienst met theaterpreek

Zondagochtend 13 november 10.00 uur: Jeugddienst met een heuse theaterpreek, met als thema: Radio Fear! De theaterpreek start in de studio van Radio Fear, een programma over angst.
Er zijn genoeg dingen waar je bang voor kunt zijn. Dat kunnen dingen in je eigen leven zijn, maar ook in het nieuws, je vriendengroep of (wat er nu speelt) in de maatschappij. Hoe ga je daarmee om? En wat zegt de Bijbel hierover? Mag je eigenlijk wel bang zijn als je Christen bent? Jezus zegt toch: “maak je geen zorgen over de dag van morgen?”.

Meer informatie

Meer informatie over Baptisten gemeente Lemmer: www.baptistenlemmer.nl
Meer informatie over de theaterpreek: www.visjen.nu

Je bent van harte welkom om langs te komen en een van deze diensten mee te maken!

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!