10 en 11 december: Dickens Festijn

LEMMER – Op zaterdag 10 en zondag 11 december wordt er weer een Dickens Festijn georganiseerd in Lemmer. Het evenement is op zaterdag 10 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 11 december van 14.00 uur tot 19.00 uur in het centrum van Lemmer. Twee jaar lang gooide corona in het eten en kon Dickens Heelaas niet doorgaan. Gelukkig lijkt het dit jaar dat het Dickens Festijn gewoon door kan gaan. Gelukkig voor de organisatie die ook aan deze editie van het Dickens Festijn weer enorm veel werk heeft verricht om weer een prachtig Dickens Festijn voor het publiek te organiseren. Er zullen zo, n 30 verschillende acts op de route van zo, n 3.5 km aanwezig zijn. Waaronder Dickens school, Soldaten, Bonkeschudders, Wiskeystokers, viswijven, Brandweer, Wasvrouwen, Dockter Creack en de Boksschool verder zal er ook weer volop muziek aanwezig zijn.

Route

Een deel van de route, A (Schans, Spinhuispolle en Vissersburen) en B (Langestreek, Flevobrug en Kortestreek), zijn eenrichtingsverkeer.
Route A staat vol met vrouwelijk en mannelijk schoon. Onder andere de dames van plezier, de propere vrouwen en de boksers tref je aan.
Route B heeft veel muziek maar ook een aantal spectaculaire actes waaronder de whiskeystokerij, de mad magician en niet te vergeten goochelaar Lucas.

Kaartjes kopen

Kaartjes kunnen worden gekocht via diverse kanalen. Tickets zijn online te koop via www.lemsterdickensfestijn.nl en bij de verkooppunten in Lemmer (Skipperland, Primera, Bruinsma en Jumbo), Sint Nicolaasga (Jumbo), en Joure (Primera). In de voorverkoop zijn de tickets €4,50 voor volwassenen, €2,50 voor kinderen van 4-12 jaar en tot en met 3 jaar gratis. Aan de kassa zijn de tickets €5,00 voor volwassenen en voor kinderen van 4-12 jaar €3,00.

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!