10 dec: Sfeervol winterconcert Crescendo Lemmer

LEMMER – Zondagmiddag 10 december tovert Crescendo het Papageno Huis te Lemmer (Nieuwburen 38) om in een nóg gezelliger ‘huiskamer’ dan dat het nu al is. Door middel van hun winterse muziek, uiteraard ook met warme kerstklanken, willen ze er samen met het publiek een sfeervolle middag van maken.

Nieuwe dirigent

Maar er is meer! Het publiek kan die middag kennis maken met de nieuwe dirigent Wilbert Zwier. Samen met hem kijkt Crescendo uit naar dit eerste gezamenlijke optreden.

Ook Nij Talint

Het wordt het een middag met diverse muzikale verrassingen, want ook het Nij Talint Orkest, laat van zich horen. “Het is fantastisch om mee te maken dat mensen die anderhalf jaar geleden nog nooit een instrument in de handen hadden gehad, nu samen prachtig een het musiceren zijn!”

Speciale gast

Speciale gast deze middag is de in Lemmer woonachtige zangeres Anke de Vries. Van jongs af aan is Anke met muziek bezig. Ze treedt regelmatig op waarbij ze zichzelf begeleidt op toetsen. Misschien kent u haar van het lied ‘De Sirkel Rûn’ die ze samen met Folkert-Hans Tolsma maakte. Ook was ze muzikaal aanwezig tijdens bijvoorbeeld het Lemster Dickens Festijn ’22.

Tijden en meer informatie

Van harte welkom en graag tot ziens op 10 december 15.30 uur

Toegangskaarten Winter Concert:
Kaarten à € 10, en voor kinderen t/m 15 jaar € 7,50, zijn vanaf 24 november verkrijgbaar bij:
Bruinsma, Kaas Noten & Wijn,
Vissersburen 62 – Lemmer

U kunt ook online kaarten bestellen via www.crescendolemmer.nl

 

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!