1 maart: Workshop persoonlijke ontwikkeling: Jij, de ander en samen

Jannie Klaren geeft de workshop samen met Liesbeth Weinans

DELFSTRAHUIZEN – Iedereen kent in het leven wel periodes waarin het allemaal niet zo lekker loopt. De oorzaak kan liggen op het gebied van studie, werk en gezin, relatie, gezondheid of een combinatie daarvan.

Terugkeren naar je eigen kracht en energie

De workshop Persoonlijke Ontwikkeling is een 1-daagse (ont)spannende ontdekkingstocht met een beetje theorie en vooral veel opdrachten en interactie, waarin nieuwe energie en grenzen wordt opgedaan door nieuwe perspectieven te ontdekken.

Maak zelf de eerste stap

In ieders leven zijn er wel momenten dat je denkt “ik zou veel liever dit, maar dat doe ik niet”. Of je merkt dat je je niet zo goed voelt, onprettig, verdrietig, misschien wel schuldig voelt. Of misschien denk je al een hele tijd: als ik dat heb, dan wordt het anders. Maar wat als dat moment op zich laat wachten? Maak zelf de eerste stap en breng je eigen verandering teweeg.
De deelnemers van de workshop jij, de ander en samen ontdekken wat echt belangrijk is en waar hij/zij staat in het leven in verbinding met jezelf en met de ander.

Over de workshop

De workshop wordt gegeven door Jannie Klaren, die lichaamsgerichte therapie geeft aan volwassenen en kinderen en Liesbeth Weinans creatief in rituelen en begeleiding.

Datum:   Vrijdag 1 maart 2024
Tijd :       10.00- 16.30 uur
Locatie:  Marwei 59, Delfstrahuizen
Kosten : 90 euro (incl. lunch, koffie en thee)

Aanmelden:

jannie@hetwijzeleven.nl                 tel 0615132781
liesbeth@werkplaatsnieuwperspectief.nl  tel 0651984343

error: Let op: Deze inhoud is beschermd! Kopiëren of bron bestanden te gebruiken is niet toegestaan!